Huidverbeterende Algen Peeling

Wat is een Algen Peeling?

De Algen peeling is een zogenaamde Bio peeling. Het is een gezichtspeeling. De Algen Peeling is geen chemische peeling omdat de AlgenPeeling bestaat uit algen, kruiden en perfluorcarbon. Wij gebruiken de DÉCAAR Algen Peeling.

De Algen Peeling wordt ingezet voor huidverbetering.

De combinaties van werkstoffen uit de DÉCAAR Algen Peeling is zeer effectief bij het verbeteren van verschillende huidproblemen zoals acne of couperose. Daarnaast is de Algen Peeling een echte anti-aging behandeling, de huid wordt zichtbaar jeugdiger en stralender.

De DÉCAAR Algen Peeling werkt biologisch. De huid wordt in de diepere huidlagen gestimuleerd en verhoogt daar de doorbloeding en productie van nieuwe cellen. Normaal doet de huid er 28 tot 30 dagen over om nieuwe cellen aan te maken maar door de biologische Algen peeling gebeurt dit in 10 dagen.

Perfluorcarbon is een uniek ingrediënt en een van de werkstoffen in de DÉCAAR Algen Peeling. Perfluorcarbon is een nabootsing van menselijke bloedcellen trekt daardoor zuurstof naar zich toe waardoor het genezingsproces verbetert, rimpels verminderen, cellen beter functioneren en de crème dieper de huid indringt waardoor deze sterker zal werken. Daarnaast zijn de algen in deze biologische peeling rijk aan gezonde voedingsstoffen en antioxidanten.

De kruiden zorgen voor een sneller herstel en voeden intensief, maken huidverjonging mogelijk, reguleren talgproductie en bezitten een antibacteriële eigenschappen waardoor ontstekingen zoals couperose en acne zichtbaar worden behandeld.

Voor welke indicaties is de DÉCAAR Huidverbeterende Algen Peeling geschikt?

  • Rimpels en lijnen
  • Acné & de vette huid
  • Pigmentatieproblemen & pigmentvlekken
  • Couperose
  • Littekens
  • Grove poriën

Wat kun je verwachten van de DÉCAAR Algen Peeling?

De collageen wordt gestimuleerd, waardoor rimpels en lijnen zichtbaar afnemen. Talgproductie wordt genormaliseerd waardoor de vette glans verminderd. Ontstekingen zoals mee-eters en puistjes worden aangepakt. Poriën worden intensief gereinigd waardoor grove poriën fijner worden. Je huid voelt heerlijk zacht en fris.

De Algen Peeling is ook geschikt voor de meest gevoelige huid en biedt een volledig natuurlijk en veilig behandelproces, waardoor allergieën en/of irritaties tijdens of na de behandeling zijn uitgesloten.

Wat kost het?

Algenpeeling:  € 90,-
Algenpeeling kuur (3 behandelingen, gratis crème 15 ml cadeau): € 260,-

Vragen? Stel ze gerust!

Wilt u graag een afspraak maken, of wilt u nog aanvullende informatie betreft onze behandelingen? Neem dan gerust contact met ons op!

Helma Sommer
4.9
Gebaseerd op 11 beoordelingen
powered by Google
js_loader