Cryolipolyse in Tilburg

Bent u op zoek naar een Cryolipolyse behandeling in de regio Tilburg, dan bent u van harte welkom in onze salon. Cryolipolyse is een behandeling waarbij we heel nauwkeurig plaatselijk het vet bevriezen. Wanneer vetcellen worden blootgesteld aan kou wordt een natuurlijk verwijderingsproces in gang gezet en dit zal de vetlaag geleidelijk dunner maken. Door het verminderen van het aantal vetcellen is het resultaat een zichtbare vermindering van vetophopingen. Geen naalden, geen speciaal dieet, geen operatie en bovenal geen hersteltijd!

Hoe voelt een cryolipolyse-behandeling met de Body Wizard?

Tijdens de behandeling met onze Body Wizard Duo wordt een gelpad op het te behandelen gebied geplaatst, waarna de huid met een applicator vacuüm wordt gezogen. Tijdens de behandeling kan men een trekkend gevoel ervaren. Het doelgebied wordt daarna gericht gekoeld, dit zal in het begin koud aanvoelen maar dit zal meestal binnen de eerste 10 minuten van de behandeling verdwijnen. Veel mensen gaan tijdens de sessie een boek lezen, internetten of een dutje doen.

Welke zones van het lichaam kunnen behandeld worden?

De behandeling wordt ingezet voor bijvoorbeeld:

 • buik
 • ‘love handles’
 • billen
 • bovenbenen
 • armen

Voor wie is deze behandeling geschikt?

De behandeling is voor nagenoeg iedereen geschikt. Zelfs voor fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen.

Prijzen voor onze Cryolipolyse behandelingen in Tilburg

1 plaatsing: € 95,-
3 plaatsingen (in 1 behandeling): € 250,-

Meer weten?

Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij plannen graag een verblijvende intake in om u persoonlijk te informeren en adviseren.

  Vragen? Stel ze gerust!

  Wilt u graag een afspraak maken, of wilt u nog aanvullende informatie betreft onze behandelingen? Neem dan gerust contact met ons op!

  Helma Sommer
  4.9
  Gebaseerd op 11 beoordelingen
  powered by Google
  js_loader