• SkinPen Microneedling waarvoor


SkinPen Microneedling

De huid in de diepte vernieuwen. Dit kan met de SkinPen microneedling behandeling. De SkinPen is de nieuwste en veiligste microneelding behandeling voor een huid met o.a. fijne lijntjes, acne littekens, grove huidstructuur of oppervlakkige littekens.

Wat doet de SkinPen voor jouw huid?

De SkinPen maakt kleine microkanaaltjes in de huid door middel van hele kleine, steriele naaldjes die vibrerend op de huid terecht komen. Hiermee wordt het natuurlijk herstelproces diep in de huid geactiveerd waardoor nieuw collageen (type 3) en elastine wordt aangemaakt. Vervolgens wordt dit type collageen omgezet naar type 1 collageen wat zorgt voor het gewenste en langdurige resultaat. Dit proces kan enkele weken duren. De huid wordt steviger en voller, frisser en stralender.

Wat kost het?

Bekijk de mogelijkheden en kosten.

Verschil tussen een filler en SkinPen microneedling

Met een filler injecteert een cosmetisch arts hyaluronzuur plaatselijk in de rimpels waardoor ze gaan opvullen. Dit blijft maanden zitten en wordt daarna door het lichaam afgebroken. Met de SkinPen behandeling behandel je juist de gehele huid, we stimuleren de natuurlijke functies van de huid.

Voor wie is de SkinPen behandeling geschikt?

 • (Acné) littekens (putjes)
 • Fijne lijntjes (voor diepere rimpels adviseren we een combinatie met een filler)
 • Pigmentvlekjes (bijv. zonbeschadigingen)
 • Voor een vermoeide, vale huid
 • Grove huidstructuur
 • Striae / striemen
 • Vergrote poriën
 • Verslapte huid
 • Voor alle huiden die een oppepper kunnen gebruiken

De SkinPen microneedling behandeling

De SkinPen Microneedling behandeling bestaat uit het reinigen van de huid, de SkinPen behandeling met een speciaal hydraterend serum en een afsluitende verzorging.

De hoeveelheid behandelingen die je nodig hebt varieert per huidtype en indicatie. Een gemiddelde kuur bestaat uit 3 tot 6 behandelingen met tussenpoos van 4 weken. Een SkinPen microneedling behandeling kan ook eenmalig worden gedaan om de huid te verbeteren of een oppepper te geven. Echter als er een huidprobleem/indicatie aangepakt wil worden is een kuur aan te raden voor het gewenste effect.

De huid ziet na de behandeling rood en kan wat warm aanvoelen. Dit kan een paar dagen aanhouden. Het is mogelijk dat je hierna ook wat schilfertjes krijgt. Dit is volkomen normaal.

Wat kost het?

De SkinPen behandeling wordt bij voorkeur in een kuur geboekt om een huidprobleem op te lossen. Een losse behandeling is ook zeker een aanrader om te boeken als oppepper voor de huid of om een doffe/vermoeide huid stralender te maken.

SkinPen microneedling behandeling:
€195,-

SkinPen microneedling kuur (3 behandelingen tussenposen 4 weken):
€525,-

SkinPen microneedling kuur (6 behandelingen tussenposen 4 weken):
€900,-

Meer weten?

Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij plannen graag een verblijvende intake in om u persoonlijk te informeren en adviseren.

  Vragen? Stel ze gerust!

  Wilt u graag een afspraak maken, of wilt u nog aanvullende informatie betreft onze behandelingen? Neem dan gerust contact met ons op!

  Helma Sommer
  4.9
  Gebaseerd op 11 beoordelingen
  powered by Google
  js_loader