Permanente Make-Up

Er altijd goed uitzien… Elke vrouw wil er graag op elk moment van de dag perfect verzorgd uit zien. Gewone make-up kan aan deze eis niet tegemoet komen. Permanente make-up wel. Bij permanente make-up worden wenkbrauwen, eyeliners of lipliners permanent aangebracht. Of je nu sport, op vakantie uit zee of zwembad komt, ’s ochtends uit bed stapt of door weer en wind loopt, permanente make-up blijft altijd op z’n plaats.

 

Hoe wordt permanente make-up aangebracht?

Bij permanente make-up wordt door middel van een ultra dunne naald die razendsnel op en neer gaat, een speciale huidvriendelijke pigmentatie vloeistof in de huid gebracht. Het doel van permanente make-up is om de juiste kleur op de juiste plaats aan te brengen zodat je er beter uitziet. Om permanente make-up nauwkeurig aan te brengen is vakmanschap en betrouwbare apparatuur een eerste vereiste.

De mogelijkheden
Wenkbrauwen (hairstrokes)

Dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt met permanente make-up volledig gecorrigeerd zodat een egale en gelijkmatige wenkbrauw ontstaat. Eventuele littekens in de wenkbrauw kunnen eveneens met permanente make-up worden gecamoufleerd. Heb je vroeger te veel geëpileerd en nu bijna geen wenkbrauwen meer, dan wordt met permanente make-up je gezicht weer compleet.

Eyeliner

Oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Met permanente make-up kan met behulp van verschillende kleurstellingen het aangezicht en de uitstraling van de ogen worden veranderd en uiteraard worden verfraaid. Bij de eyeliner wordt tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Het geeft een natuurlijke en volle oogopslag. Altijd mooie sprekende ogen, zonder je zorgen te hoeven maken over uitgelopen make-up.

Vragen? Stel ze gerust!

Wilt u graag een afspraak maken, of wilt u nog aanvullende informatie betreft onze behandelingen? Neem dan gerust contact met ons op!

Helma Sommer
4.9
Gebaseerd op 11 beoordelingen
powered by Google
js_loader