Helma Sommer
4.9
Gebaseerd op 11 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Cryolipolyse Den Bosch

Bent u op zoek naar uw optimale lichaam, maar krijgt u dat ene vetrolletje er simpelweg niet af? Dan is cryolipolyse de uitkomst! Met een korte behandeling kunnen wij pijnloos overtollig vet op een natuurlijke manier verwijderen. Geen operaties, geen herstelperiode, geen pijn en bovenal: geen gedoe.

Bij Helma Sommer beschikken we niet alleen over 25 jaar ervaring, wij helpen u ook met de allernieuwste apparatuur. Geen wonder dat wij door de jaren heen zijn uitgegroeid tot een van de best aangeschreven salons in Noord-Brabant. Wij helpen dagelijks cliënten die op zoek zijn naar Cryolipolyse Den Bosch (en omstreken) met onze salon in Tilburg.

Wat is Cryolipolyse

Ieder lichaam werkt anders. Het kan voorkomen dat zelfs de meest sportieve, gezonde mensen last krijgen van:

 • Love handles
 • Zwembandjes
 • Vet op bovenbenen
 • Onderkin
 • Vet op armen

Voorheen was de enige manier om dit aan te pakken door middel van een ingrijpende operatie. Sinds de uitvinding van cryolipolyse is er echter een compleet veilig en effectief alternatief bijgekomen.

Tijdens Cryolipolyse bevriezen wij plaatselijk het overtollige vet gedurende een of enkele sessies. De ‘bevroren’ vetcellen worden herkend door het lichaam en als afvalstof afgevoerd door de lymfeklieren en lever. Het is als het ware een wake-up call voor het vet dat anders nooit actief verbrand kan worden.

Waarom u voor Helma Sommer kiest

Professioneel persoonlijk advies

Bij Helma Sommer geloven wij dat de beste behandeling altijd is afgestemd op de persoon zelf. Daarom gaan wij altijd met u in gesprek om uw wensen en de mogelijkheden hiertoe te bespreken. U weet altijd precies waar u aan toe bent en krijgt altijd professionele begeleiding en advies.

Compleet pijnloze behandeling

In tegenstelling tot operaties is onze cryolipolyse behandeling geheel pijnloos. Onze Body Wizard Duo wordt op de huid aangebracht en koelt vervolgens het vet tot -11 graden. Dit geeft een koud gevoel dat in het begin als ‘prikkelend’ ervaren wordt maar geen pijn zal doen. Deze behandeling heeft geen blijvende bijwerkingen.

Permanente resultaten

Het exacte resultaat van cryolipolyse verschilt per persoon en vetreserve. In de meeste gevallen zien we een totale afname van 20-30% vet. Dit betekent in de praktijk dat lovehandles, zwembandjes en andere rolletjes niet meer zichtbaar zijn en een strak figuur geven. Na de behandeling heeft het lichaam zo’n 8 tot 12 weken nodig om het geactiveerde vet compleet af te breken.

Maak direct een afspraak

Bent u benieuwd of cryolipolyse u kan helpen, of wilt u direct een afspraak voor cryolipolyse in de regio Den Bosch maken? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de mail, telefoon en via Whatsapp.

 

  Vragen? Stel ze gerust!

  Wilt u graag een afspraak maken, of wilt u nog aanvullende informatie betreft onze behandelingen? Neem dan gerust contact met ons op!

  Helma Sommer
  4.9
  Gebaseerd op 11 beoordelingen
  powered by Google
  js_loader