IPL behandeling regio Breda

Op naar een gladde en stralende huid

Ben je op zoek naar een effectieve manier om ongewenste haargroei of huidproblemen aan te pakken? Bij onze gespecialiseerde salon in Tilburg-Reeshof (op slechts zo’n 16 km van Breda) bieden we geavanceerde IPL behandelingen aan. Deze innovatieve technologie is de perfecte oplossing voor zowel haarvermindering als huidverbetering en zorgt voor langdurige resultaten.

Wat is IPL?

IPL, oftewel Intense Pulsed Light, is een geavanceerde techniek die gebruikmaakt van krachtige lichtflitsen om verschillende huidproblemen aan te pakken. Het systeem zendt brede lichtgolven uit die door de huid worden geabsorbeerd door specifieke doelstructuren zoals melanine (in haarzakjes) en hemoglobine (in bloedvaten). Hierdoor kunnen diverse huidproblemen effectief worden behandeld, zonder de omliggende huid te beschadigen.

Hoe werkt IPL?

Tijdens een IPL-behandeling wordt een speciaal handstuk gebruikt dat intense lichtpulsen uitzendt. Deze lichtenergie wordt door de huid geabsorbeerd en omgezet in warmte. Dit proces heeft verschillende toepassingen:

Haarvermindering: De lichtenergie richt zich op het pigment (melanine) in de haarzakjes. De warmte die hierdoor ontstaat, vernietigt de haarzakjes, wat resulteert in een significante vermindering van haargroei. Dit maakt IPL een populaire keuze voor langdurige ontharing.
Huidverjonging: De lichtpulsen stimuleren de aanmaak van collageen en elastine in de huid. Dit helpt bij het verminderen van fijne lijntjes, rimpels en pigmentvlekken, waardoor de huid er jonger en frisser uitziet.
Behandeling van acne: IPL kan de bacteriën die acne veroorzaken doden en ontstekingen verminderen, wat leidt tot een helderdere en gezondere huid.

Voordelen van een IPL behandeling in onze salon vlakbij Breda

Deskundige specialisten: Ons team bestaat uit ervaren en gecertificeerde specialisten met uitgebreide kennis van IPL-technologie en behandelingen. We zorgen ervoor dat elke sessie veilig en comfortabel verloopt.

Persoonlijk behandelplan: We begrijpen dat elke huid uniek is. Daarom bieden we een persoonlijke consultatie aan om je huidtype en specifieke behoeften te beoordelen. Op basis daarvan stellen we een op maat gemaakt behandelplan op.

Moderne faciliteiten: Onze salon is uitgerust met de nieuwste IPL-apparatuur om ervoor te zorgen dat je de meest effectieve en veilige behandeling krijgt.

Duurzame resultaten: Met IPL kun je rekenen op langdurige resultaten. Of het nu gaat om haarvermindering of huidverbetering, je zult snel een verschil merken en genieten van een stralende huid.

Wat te verwachten tijdens een IPL behandeling

Een IPL-behandeling is relatief snel en comfortabel. Eerst wordt er een koelgel op het te behandelen gebied aangebracht om de huid te beschermen en het contact tussen de huid en het handstuk te optimaliseren. Vervolgens wordt het IPL-handstuk over de huid bewogen, waarbij korte lichtflitsen worden afgegeven. De meeste cliënten ervaren een lichte prikkeling of warm gevoel, maar de behandeling is over het algemeen goed te verdragen. Na de sessie kan de huid lichtrood zijn, vergelijkbaar met een lichte zonnebrand, maar dit verdwijnt meestal binnen enkele uren.

Plan jouw IPL afspraak

Wil je meer weten over wat IPL voor jou kan doen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. We beantwoorden daarbij uiteraard graag al je vragen.

Kies voor de effectieve en veilige IPL-behandelingen in Breda en ervaar zelf het verschil!

Vragen? Stel ze gerust!

Wilt u graag een afspraak maken, of wilt u nog aanvullende informatie betreft onze behandelingen? Neem dan gerust contact met ons op!

Helma Sommer
4.9
Gebaseerd op 11 beoordelingen
powered by Google
js_loader