Wimper extensions

Met wimperextrensions creëer je langere, vollere en natuurlijk ogende wimpers.

 

Met de one-by-one techniek worden de wimpers haar voor haar aangebracht op je eigen wimpers. Dit gebeurt met een speciale lijm die zacht en flexibel blijft en geen schade veroorzaakt aan de natuurlijk wimper. De wimperextensions hebben verschillende krul-vormen en zijn er in diverse lengtes. We kijken samen welke krul en lengte het beste bij jouw wimpers past. Voor een verlenging worden ongeveer 60 tot 90 haartjes gebruikt. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid eigen wimpers en de wensen van de klant.

 

De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set wimpers is 2 uur. Een opvul behandeling duurt gemiddeld 60 minuten. De wimpers blijven gemiddeld 1 tot 1,5 maand zitten, afhankelijk van de levensduur van je eigen wimper(s). Wimpers hebben een groeicyclus van 2 maanden waarna ze uitvallen en weer aangroeien. Om volle wimpers te behouden is ons advies om na 3 weken een opvul behandeling te nemen. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om het eenmalig te laten doen, bijvoorbeeld voor op vakantie, een trouwerij, voor kerst of een feestje.

Vragen? Stel ze gerust!

Wilt u graag een afspraak maken, of wilt u nog aanvullende informatie betreft onze behandelingen? Neem dan gerust contact met ons op!

Helma Sommer
4.9
Gebaseerd op 11 beoordelingen
powered by Google
js_loader